Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ


Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει την πρώτη «φουρνιά» προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το πιθανότερο είναι, οι αναπληρωτές να κληθούν μετά τις 25 Αυγούστου, καθώς από τις 23 μέχρι τις 25 Αυγούστου οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας οι 2.700 εκπαιδευτικοί οι οποίοι διορίστηκαν μόνιμα.
 Οι προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τη νέα σχολική χρονιά (2010-2011) και την επόμενη (2011-2012) θα γίνουν από τους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Οι πίνακες έχουν πάψει να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 και θα ισχύουν μέχρι την κατάρτιση νέων πινάκων που θα γίνει στο πρώτο εξάμηνο του 2012 με βάση τα αποτελέσματα του νέου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ).
     Συνολικά αναμένεται να προσληφθούν σε δόσεις περίπου 10.000 αναπληρωτές κανονικού (ΑΚΩ) και μειωμένου (ΑΜΩ) ωραρίου για την κάλυψη των κενών στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου