Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΤΗΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο και η δεύτερη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις. Έγιναν δεκτές όλες οι ανακλήσεις αιτήσεων, εξετάσθηκαν οι κατά προτεραιότητα αιτήσεις, οι αμφισβητούμενες γενικής και ειδικής αγωγής κλπ… Αύριο θα δοθούν τα κενά ανά περιοχή και θα “τρέξει”το σύστημα. Η διαβεβαίωση που και σήμερα πήραμε,από τον κ.Χρηστάκη, ήταν πως οι αποσπάσεις θα γίνουν με βάση τα λειτουργικά κενά που έστειλαν οι Δνσεις ΠΕ. Αν αυτό συμβεί θα ικανοποιηθεί πολύ μεγάλος αριθμός αιτήσεων. Αύριο,επίσης,θα συζητηθούν οι αμοιβαίες μεταθέσεις. Όλα τα ονόματα για όλες τις κατηγορίες θα ανακοινωθούν αύριο το απόγευμα.
 Για όσους συναδέλφους , καλοπροαίρετα,τηλεφωνούν είτε σε μένα,είτε απευθύνονται σε διάφορους" παράγοντες " για την απόσπασή τους, τους ενημερώνω ότι οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα γίνουν με μοριοδότηση και καμιά παρέμβαση δεν γίνεται από κανέναν.Έτσι έγιναν και το 2011 και το 2012 με μοναδική εξαίρεση την περσινή χρονιά που έγιναν τα γνωστά παρατράγουδα.Τόσο ως πρόεδρος της ΔΟΕ ,όσο και ως αιρετός στο ΚΥΣΠΕ έδωσα μάχη για την αντικειμενική μοριοδότηση και για την άμεση ανακοίνωση των ονομάτων,πριν ακόμη υπογραφούν,έτσι ώστε να σταματήσουν τα γνωστά "κατόπιν ενεργειών μου" που ίσχυαν στο παρελθόν.Όποιος ,λοιπόν, πάρει απόσπαση θα πάρει επειδή είχε τα μόρια και υπήρχαν κενές θέσεις και δεν χρωστάει "χάρη"σε κανέναν.Αυτά ,συνάδελφοι ,για να γνωρίζετε την αλήθεια και να μην σας "πουλάει" εκδούλευση κανείς
Υ.Γ.Η μοριδότηση των αποσπάσεων ήταν τομή ,κατάκτηση του κλάδου και για μένα δεν παζαρεύεται.
...Και για να συνεχίσω την προηγούμενη ανάρτηση:Προσωπικά δεν ήθελα ούτε και θέλω να με ψηφίζει κανείς επειδή πήρε μετάθεση,απόσπαση κλπ...το αυτονόητο δικαίωμά του δηλαδή.Η στήριξη έχει αξία μόνο όταν κάποιος εκτιμά τους αγώνες σου για την αντικειμενικότητα,τη διαφάνεια και την ισονομία .Όταν δηλαδή εργάστηκες για όλους τους συναδέλφους το ίδιο και ιδιαίτερα γι αυτούς που δεν είχαν ή δεν επέλεξαν να έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΤΗΣ
  ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ