Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΣΠΕ

ΝΤΡΟΠΗ!!! Προφανώς κανένας δε λογοδοτεί σε κανένα!! 
Οι μαθητές με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες μένουν χωρίς δασκάλους, οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν ιδιώτες, τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας μένουν πίσω... και όταν θα "έρθει το πλήρωμα του χρόνου" θα έρθουν οι ειδικοί σύμβουλοι να μοιράσουν τις παράλληλες σε δυο ή παραπάνω παιδιά !!!

Ακολουθεί η Ενημέρωση του Αιρετού του ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη
Αναβάλλεται η ανακοίνωση των προσλήψεων της παράλληλης για την ΠΕ,δασκάλων και νηπιαγωγών, μέχρι να γίνουν οι πίνακες και των ΠΕ 70.50. Όταν γίνουν θα ανακοινωθούν όλες μαζί. Χρονικά το προσδιορίζουν στο γ' δεκαήμερο του Οκτώβρη. Αύριο ή την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις της β/θμιας (260) για την παράλληλη. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της σύσκεψης που έγινε το πρωί στο υπουργείο.
Δεν χρειάζεται να επαναλάβω αυτά που είπα χτες για το υπουργείο και τον προγραμματισμό του. Η ΔΟΕ πάντως οφείλει να πάρει θέση τώρα και να παρέμβει για να σταματήσει ο τραγέλαφος. Είναι ντροπή να υπάρχουν πιστώσεις, αυτές που υπάρχουν και να αφήνουν τα παιδιά χωρίς υποστήριξη για διαδικαστικούς λόγους. Ιδιαίτερα για τους 60.50 δεν υπήρχε κανένας μα κανένας λόγος να μην ανακοινωθούν σήμερα,αφού οι πίνακες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Οι άνθρωποι είναι τελείως ξεκομμένοι από την εκπαιδευτική πραγματικότητα.
Υ.Γ. Λυπάμαι πραγματικά που αναγγέλλω κακές ειδήσεις. Θεωρώ όμως υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω.

Δημήτρης Μπράτης