Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ....

Πολλοί χάρηκαν με τις μπουνιές του Κασιδιάρη στην Κανέλη. Καλά της έκανε, λένε και ξαναλένε. Τα ήθελε ο κώλος της, έτσι κι αλλιώς είναι προκλητική, διακόπτει τους συνομιλητές της, είναι αγενής, τον είπε φασισταριό και έχει πει κατά καιρούς πολλά για πολλούς. Πολλοί και πολλές ένιωσαν το χέρι του τραμπούκου του Κασιδιάρη σαν να είναι δικό τους. Ένιωσαν σαν να δίνουν αυτοί τα χαστούκια. Το ευχαριστήθηκαν σαν να ήταν αυτό που τελικά χρειαζόταν για να ξεφύγουν από τη μιζέρια τους. Δεν μιλάω για τα ανθρωποειδή που παριστάνουν τους Άριους, ούτε για τους εθνικιστές της πλάκας που ανακάλυψαν καθυστερημένα το μεγαλείο του ελληνισμού χωρίς να ξέρουν να σου πούνε τα ονόματα δύο αρχαίων τραγικών ποιητών, ούτε για τα κτήνη που το μυαλό τους έχει γίνει κιμάς και νομίζουν ότι ο Χίτλερ είναι ιστορικά αδικημένος ήρωας. Μιλάω για τον απλό άνθρωπο που μανιωδώς επαναλαμβάνει αυτό το «καλά της έκανε». Μιλάω σε σένα τον νέο φασίστα. Ναι φασίστας είσαι, φίλε.
Σου εύχομαι να τρως ξύλο στη δουλειά από το αφεντικό σου. Να σε ξεσκίζει στη δουλειά και να μην μπορείς να πεις τίποτα.
Σου εύχομαι να γυρίσεις σπίτι σου και να βρεις τις παντόφλες σου ζεστές και τον γκόμενο της γυναίκας σου από πάνω της. Και μετά ελπίζω να σου ρίξει μερικές ψιλές, έτσι γιατί μπορεί.
Σου εύχομαι να σε πλακώνει κάθε μέρα ο γείτονας όταν του κάνεις παρατήρηση γιατί τα παιδιά του φωνάζουν.
Σου εύχομαι να περάσει ο ταρίφας με κόκκινο, να τον βρίσεις και να κατέβει να σε πλακώσει στις μπουνιές.
Σου εύχομαι να πηγαίνεις στο καφενείο και να σε δέρνουν οι θαμώνες επειδή κερδίζεις στο τάβλι.
Σου εύχομαι να τρως ξύλο στο γήπεδο, στο δρόμο και όπου αλλού βρίσκεσαι.
Σε εσένα γυναίκα που το ευχαριστήθηκες σήμερα εύχομαι να σε πλακώνει στο ξύλο ο άντρας σου κάθε μέρα. Πολλές φορές. Εύχομαι να σου σπάει τα μούτρα επειδή είναι νταής και μπορεί. Καλά θα σου κάνει!
Σου εύχομαι όμως να μην γυρίσει ποτέ το παιδί σου από το σχολείο δαρμένο και πληγωμένο, επειδή ο μάγκας του σχολείου τον πλάκωσε.
Σε εσένα βλαμμένο 20χρονο που έχεις πρότυπο τον Κασιδιάρη, εύχομαι να μη σταματάς να τρως ξύλο, να ταπεινώνεσαι και να εξευτελίζεσαι από αυτούς που σήμερα θεωρείς ήρωές σου.
Γιατί για κάποιους ο φασισμός είναι καλός, αρκεί να πέφτει με δύναμη στα κεφάλια άλλων και όχι τα δικά μας…
                                            ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΚΟΝΤΟΤΑΣΙΟ