Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Kατανομή των θέσεων για διορισμό το σχολ. έτος 2012-2013 των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης κατά κλάδο και ειδικότητα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΕ
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη αντιεκπαιδευτική λαίλαπα μέτρων που υποβαθμίζει την εκπαίδευση και εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς. Η κυβερνητική απόφαση για 200 διορισμούς στην εκπαίδευση (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) τη στιγμή που μόνο οι αποχωρίσεις λόγω συνταξιοδότησης είναι περισσότερες από 5.000, ανατρέπει ακόμα και τις μνημονιακές πολιτικές που μιλούν για μία πρόσληψη στην εκπαίδευση για κάθε πέντε αποχωρήσεις.
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η εκπαίδευση είναι θύμα όχι μόνο των πολιτικών των μνημονίων αλλά και των κυβερνόντων. Η απόφαση για συντριβή και της Παιδείας ως συνέπεια της απόφασης συντριβής του κοινωνικού  κράτους, αποτελεί ντροπή για όσους την υλοποιούν.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δηλώνει πως εκφράζοντας τις αγωνίες και την οργή όλων των εκπαιδευτικών θα αγωνιστεί με όλους του τις δυνάμεις στο πλευρό όλων των εργαζόμενων για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας.

Σύνολο διοριστέων Π.Ε και Δ.Ε.  : 225 εκπαιδευτικοί
ΔΑΣΚΑΛΟΙ                               5
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ                         35
                 ΣΥΝΟΛΟ Π. Ε.      40
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ                           90
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ                     45
ΦΥΣΙΚΟΙ                                27
ΧΗΜΙΚΟΙ                                 5
ΒΙΟΛΟΓΟΙ                               5
ΓΕΩΛΟΓΟΙ                              2
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ                    1
ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ            10
                  ΣΥΝΟΛΟ Δ. Ε.    185