Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Επιστολή παραίτησης του Προϊσταμένου του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Κοζάνης Φλώρου Θεοδώρου

Αποχωρώντας από την θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να επικοινωνήσω με αυτή την αποχαιρετιστήρια επιστολή μου, με όλους τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Π.Ε Κοζάνης και να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στην θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Κοζάνης.
Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων αλλά και τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων της περιοχής ευθύνης της Α/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, από την περιοχή της Κοζάνης και της Εορδαίας μέχρι την περιοχή του Βοΐου και των Σερβίων. Αρκετούς από εσάς είχα την τύχη και τη χαρά να σας γνωρίζω προσωπικά. Πολλούς όμως σας γνώρισα μέσα από την συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο τελευταία χρόνια και κάποιους άλλους την τελευταία σχολική χρονιά που επελέγησαν στη θέση Διευθυντή Σχολικής μονάδας. Η συνεργασία σας και η άμεση ανταπόκρισή σας κάθε φορά που η υπηρεσία χρειαζόταν στοιχεία και ενημέρωση για διάφορα υπηρεσιακά θέματα ήταν πολύτιμη. Θεωρώ ότι αποχωρώ από την θέση αυτή «πλουσιότερος» σε εμπειρία, σε γνώσεις αλλά κυρίως σε αγαπητούς φίλους.
Για τους λόγους αυτούς η απόφαση της αποχώρησης ήταν πολύ δύσκολη.
Τέλος θα ήταν μεγάλη παράλειψη από μέρους μου να μην ευχαριστήσω τον Διευθυντή Εκπαίδευσης και Πρόεδρο του ΠΥΣΠΕ Κοζάνης, τους Αιρετούς καθώς και όλα τα λοιπά μέλη του ΠΥΣΠΕ Κοζάνης που με επέλεξαν ομόφωνα δύο φορές για την θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε Κοζάνης.
Με εκτίμηση
Φλώρος Θεόδωρος